Producten per pagina:

Sorteer op:

-
-
-
Zoek op land
Zoek op prijs
Zoek op dranksoort

whisky

1

William Lawson's Super Spiced

William Lawson's Super Spiced is een heerlijke whisky met extra vanilla & Spices waarbij de kleur en verpakking u al nieuwsgierig doet maken. De mix is een idee van Stephanie McLeod, een onderdeel van het bedrijf en Master Blender bij William Lawson.

Flesinhoud: 700 ml

€ 18,30 per fles

2

William Lawson's Blended Scotch Whisky

William Lawson stelde in 1849 een melange van verschillende whiskies samen die met kop en schouders uitstak boven de whiskies die destijds werden gedronken. De melange is een goed bewaard geheim en de sleutel tot de bijzondere zachte en toch uitgesproken smaak.

Flesinhoud: 700 ml

€ 19,55 per fles

3

Johnnie Walker Blenders Batch Red Rye finish

Johnnie Walker Red Rye Finish is een Blenders Batch waarin Johnnie Walker de grenzen van het blenden verlegt en smaken worden gecreëerd zoals nooit te voren. De blend bestaat uit de betere Schotse whisky met de beste aroma's van de traditionele Amerikaanse whiskey.

Flesinhoud: 700 ml

€ 21,45 per fles

4

Bowmore Islay Single Malt Scotch Whisky Legend

Bowmore Legend is gerijpt op de beste Noord-Amerikaanse bourbon vaten en is een passend eerbetoon aan de allereerste Islay malt. Geuren van rokerig turf met een zacht briesje zeelucht. Smaken van pittige citroen met een vleugje honing.

Flesinhoud: 700 ml

€ 34,25 per fles

5

the Arran Single Malt Scoth Whisky

Arran 10 Year is een heerlijke fruitige whisky met een romig karakter. Een prachtige gouden kleur en de heerlijke aroma's van banaan, peer en biscuits geven een perfecte eerste indruk.

Flesinhoud: 700 ml

€ 35,75 per fles

6

Royal Lochnagar Highland Single Malt Scotch Whisky 12 Years

Royal Lochnagar 12 Year, een heerlijke whisky met een bleke amberkleur. Dankzij de frisse aroma's van sherry, gestoofd fruit en zoete honing dat goed gepaard gaat met de gemoute vanille en vleugjes van eikenhout is deze whisky op de neus zeer complex.

Flesinhoud: 700 ml

€ 36,50 per fles

7

Bowmore Islay Single Malt Scotch Whisky 12 Years

Bowmore, ‘the first Islay Single malt since 1779’, heeft zich als de eerste malt distilleerderij op het eiland Islay gevestigd en is één van de oudste distilleerderijen van Schotland. Bekend om zijn karakteristieke rokerige smaak, ambachtelijk bereid volgens de eeuwenoude Bowmore traditie.

Flesinhoud: 700 ml

€ 37,50 per fles

8
Millstone Dutch Single Malt Whisky Oloroso Sherry
OP = OP
Medaille

Millstone Dutch Single Malt Whisky Oloroso Sherry

Het vriendelijke karakter van deze whisky wordt voor een groot gedeelte bepaald doordat deze rijpt in first and second fill Oloroso Sherry vaten.

Flesinhoud: 700 ml

€ 37,95 per fles

9
Millstone Dutch Single Malt Whisky Peated PX
OP = OP
Medaille

Millstone Dutch Single Malt Whisky Peated PX

Deze peated Nederlandse whisky is een licht geturfde whisky en heeft dus een vriendelijke smaak. Het is een whisky die gerijpt is in first en second fill Pedro Ximinez Sherry vaten.

Flesinhoud: 700 ml

€ 37,95 per fles

10

Aberlour Highland Single Malt Scotch Whisky 10 Years

Een echte klassieker uit de Speyside. Deze single malt is gerijpt op ex-bourbon en ex-sherry vaten. Door zijn toegankelijke smaak is deze whisky erg geliefd bij de beginnende whisky drinker.

Flesinhoud: 700 ml

€ 38,25 per fles

11

GlenDronach Highland Single Malt Scotch Whisky

Deze milde whisky vindt zijn oorsprong in 1826 en staat bekend om zijn rijping in sherry vaten. Hij is zacht en zoet van smaak mede door de rijping in Spaanse Pedro Ximinez en Oloroso sherry vaten.

Flesinhoud: 700 ml

€ 39,25 per fles

12

Glenfarclas Highland Single Malt Whisky 10 years

Glenfarclas 10 years Single Malt is een heerlijke soepele sherry whisky. Glenfarclas 10 years Single Malt is subtiel licht van smaak gecombineerd met moutigheid, rokerigheid en een zoetje van de sherry. Hinten van gedroogd fruit, vanille, kaneel en kruidnagel.

Flesinhoud: 700 ml

€ 39,95 per fles

13

Talisker Single Malt Scotch Whisky

Talisker is de enige malt whisky die geproduceerd wordt op het eiland Skye. Hij vindt zijn oorsprong in 1830, de unieke opstelling van de ketels bezorgt Talisker zijn speciale karakter.

Flesinhoud: 700 ml

€ 39,95 per fles

14

Aberlour Highland Single Malt Scotch Whisky 12 years

12 jaar oude Aberlour single malt komt uit de Speyside. Deze Aberlour heeft een 2e rijping gehad op ex-sherry vaten.

Flesinhoud: 700 ml

€ 42,50 per fles

15
Teeling Single Malt Irish Whiskey
beperkt aanbod
Medaille

Teeling Single Malt Irish Whiskey

Teeling Single Malt is geblend met whisky welke gerijpt heeft op Sherry, Port, Madeira, witte Bourgogne en Canbernet Sauvignon vaten. De geur is intens met veel witte druiven, vers mout en gaat over naar witte chocolade.

Flesinhoud: 700 ml

€ 42,95 per fles

Even geduld a.u.b.